Τηλέφωνο 6947409121 | 2316 005730 | Ωράριο 09:30 - 17:00
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €40!

Ορισμοί

α) Ως «επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο του "ηλεκτρονικού επιχειρείν"», (εφεξής επιχείρηση ή εταιρεία) νοούνταια) Ως «επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο του "ηλεκτρονικού επιχειρείν"», (εφεξής επιχείρηση ή εταιρεία) νοούνται νομικά ή φυσικά πρόσωπα με έδρα την Ελλάδα που παρέχουν προϊόντα ή/και υπηρεσίες προς καταναλωτές στην Ελλάδα ή/και στο Εξωτερικό, δραστηριοποιούμενα νομίμως ευθέως ή/και ως μεσάζοντες παροχής υπηρεσιών έναντι αμοιβής άμεσης ή έμμεσης με ηλεκτρονικά μέσα εξ αποστάσεως και κατόπιν προσωπικής επιλογής του καταναλωτή.

β) Ως «με ηλεκτρονικά μέσα εξ αποστάσεως» νοούνται οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχονται από τις επιχειρήσεις και γίνονται αποδεκτά από τους καταναλωτές μέσω εξοπλισμών ηλεκτρονικής επεξεργασίας η οποία παρέχεται, διαβιβάζεται και λαμβάνεται εξ ολοκλήρου μέσω του Διαδικτύου ή/και κινητών δικτύων/εφαρμογών κειμένου).

γ) Για τους υπόλοιπους όρους ισχύουν οι ορισμοί που υπάρχουν στον ν. 2251/1994, όπως ισχύει, στο π.δ. 131/2003 και στον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας του άρθρου 7 του ν. 3297/2004, όπως ισχύει, ενώ ήδη ισχύει ο νέος Κώδικας Καταναλωτικής Δεοντολογίας βάσει της Αριθμ. 31619 οικ. 
απόφασης Υπουργού Οικονομικών. Σε περίπτωση αμφιβολίας υπερισχύουν οι ορισμοί της κείμενης νομοθεσίας.

Γενικοί όροι χρήσης – πληροφορίες ηλεκτρονικού καταστήματος

Το site zaboo.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων (πυτζάμες,εσώρουχα) μέσω διαδικτύου, της εταιρίας με την επωνυμία «Αφοι Ζαμπουρίδη Ο.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «Zaboo»

Δραστηριότητα της εταιρίας: Εμπορία

Δ/νση Έδρας της εταιρίας:Αμφιπόλεως 14, Θεσσαλονίκη

Δ/νση Έδρας Αποθήκης Ηλεκτρονικού Καταστήματος: Αμφιπόλεως 14, Θεσσαλονίκη

ΑΦΜ: 999030397

Αρ. ΓΕΜΗ: 043631506000

ΔΟΥ: Τούμπας

E-mail επικοινωνίας: [email protected]

Τηλ Παραγγελιών: 2316005730

Φαξ:

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας και η πραγματοποίηση των αγορών μέσω αυτού διέπονται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Πριν εισέλθετε και χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα μας διαβάστε τους όρους μας, καθόσον η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση σας και την αποδοχή τους.

Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών, οι οποίοι φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν τακτικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης, ωστόσο οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει και δεν επηρεάζει ήδη δοσμένες προς εκτέλεση παραγγελίες, οι οποίες πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα, την οποία δηλώνετε ότι κατανοείτε.

Εισερχόμενοι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δηλώνετε ότι είστε ενήλικες και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση, δεσμεύεστε επίσης ότι δεν θα επιτρέψετε τη χρήση των στοιχείων σας και των κωδικών εισόδου σας από ανήλικους ή από άτομα που έχουν δικαιοπρακτικό κώλυμα και ότι αν γίνει τέτοια χρήση των στοιχείων και των κωδικών σας ευθύνη φέρετε αποκλειστικά εσείς, καθότι η χρήση της ιστοσελίδας μας από τέτοια άτομα απαγορεύεται.

Όροι Πωλήσεων

Τιμές

Σε όλα τα εμπορεύματα συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να έχει διαφορετική τιμή σε χρώμα ή μέγεθος του ίδιου προιόντος.

Διαθεσιμότητα

Ο πελάτης είναι πάντα ενημερωμένος για την διαθεσιμότητα του προιόντος πριν ξεκινήσει την παραγγελία του.

Επιστροφή/αλλαγή προιόντων
 • Η επιστροφή/αλλαγή οποιουδήποτε προιόντος πρέπει να πραγματοποιείται αυστηρά σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών απο την αρχική παραλαβή του προιόντος.
 • Η επιστροφή στα εσώρουχα δεν είναι δυνατή για λόγους υγιεινής.
 • Η επιστροφή/αλλαγή θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ με την απόδειξη αγοράς του προιόντος χωρία καμία εξαίρεση.
 • Εμπορεύματα από ελάττωμα του πελάτη δεν θα γίνονται δεκτά.
 • Σε περίπτωση που το ελλάτωμα δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του πελάτη (λ.χ. Μη τήρηση οδηγιών πλυσίματος ή σιδερώματος) το προιόν θα αντικατασταθεί με άλλο.
 • Σε περίπτωση που το προιόν δεν είναι στην αρχική του μορφή, το προιόν δεν αλλάζεται/επιστρέφεται.
 • Σε περίπτωση που το προιόν φορεθεί, πλυθεί ή λεκιαστεί η επιστροφή ή αλλαγή του δεν θα πραγματοποιηθεί.
 • Η Εταιρία ευθύνεται μόνο για βαριά αμέλεια και δόλο, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το κόστος επιστροφής των εμπορευμάτων στον προμηθευτή επιβαρύνει τον καταναλωτή.

Υπαναχώρηση από την παραγγελία - Επιστροφή χρημάτων

Ο καταναλωτής έχει αναφαίρετο δικαίωμα αναιτιολόγητης και αζήμιας υπαναχώρησης σύμφωνα με τις διατάξεις της εκάστοτε κείμενης νομοθεσίας, εντός της νομίμως προβλεπόμενης προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από το χρονικό σημείο παραλαβής της παραγγελίας του, το οποίο πρέπει να αποδείξει. Ωστόσο, η εταιρεία θα το δεχτεί μόνο αν έχουν τηρηθούν όλες οι παραπάνω δσμεύσεις για την επιστροφή των εμπορευμάτων, χωρίς καμία εξαίρεση.

Συγκεκριμένα, η προβλεπόμενη προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή των αγαθών ή:

 1. από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή του τελευταίου αγαθού, σε περίπτωση πολλών αγαθών παραγγελθέντων από τον καταναλωτή με μια παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά,
 2. από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή της τελευταίας παρτίδας ή του τελευταίου τεμαχίου, σε περίπτωση παράδοσης αγαθού αποτελούμενου από πολλές παρτίδες ή πολλά τεμάχια,
 3. από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής ή ένα τρίτο μέρος το οποίο υποδεικνύεται από αυτόν, διαφορετικό από τον μεταφορέα, αποκτά τη φυσική κατοχή του πρώτου αγαθού, σε περίπτωση σύμβασης τακτικής παράδοσης αγαθών σε καθορισμένη χρονική περίοδο·

Πριν από τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης, ο καταναλωτής ενημερώνει τον προμηθευτή για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση γραπτώς ή ηλεκτρονικώς.

Ο καταναλωτής έχει κάνει χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης εντός της προθεσμίας υπαναχώρησης, εάν η ανακοίνωση περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης αποσταλεί από τον καταναλωτή πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Ο καταναλωτής φέρει το βάρος της απόδειξης ότι άσκησε το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Ο προμηθευτής επιστρέφει κάθε πληρωμή που έλαβε από τον καταναλωτή, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση του καταναλωτή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

Ο προμηθευτής προβαίνει στην προβλεπόμενη στο πρώτο εδάφιο επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής με εκείνα που ο καταναλωτής χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν ο καταναλωτής έχει ρητώς συμφωνήσει διαφορετικά και υπό τον όρο να μην επιβαρυνθεί ο καταναλωτής με δαπάνες προκύπτουσες από την επιστροφή των χρημάτων.

Κατά παρέκκλιση από την πρώτη παράγραφο, ο προμηθευτής δεν απαιτείται να επιστρέψει πρόσθετες δαπάνες παράδοσης, εάν ο καταναλωτής ρητώς είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει ο προμηθευτής.

Εκτός εάν ο προμηθευτής προσφέρθηκε να παραλάβει ο ίδιος τα αγαθά, όσον αφορά τις συμβάσεις πώλησης, ο προμηθευτής μπορεί να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει πίσω τα αγαθά ή μέχρι ο καταναλωτής να παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Το κόστος επιστροφής των εμπορευμάτων στον προμηθευτή επιβαρύνει τον καταναλωτή.

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με κούριερ και κόστος τρία ευρώ (€3,00) ανά παραγγελία, για παραγγελίες αξίας κάτω των σαράντα (40) ευρώ. Για παραγγελίες άνω των σαράντα (40) ευρώ δεν χρεώνεστε μεταφορικά.

Τρόποι πληρωμής

Ο καταναλωτής μπορεί να πληρώσει με αντικαταβολή στον διανομέα, με τραπεζικό έμβασμα σε έναν απο τους λογαριασμούς της εταιρείας μας:

 • ALPHA Bank
  GR67 0140 7110 7110 0200 2006 330
  Δικαιούχος: ΖΑΜΠΟΥΡΙΔΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε.
 • Eurobank
  GR65 0260 3660 0009 1020 0164 825
  Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΖΑΜΠΟΥΡΙΔΗ Ο.Ε.
ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα την ολοκλήρωση παραγγελίας μεταφερόμενος στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας. Η αντικαταβολή χρεώνεται με ένα ευρώ και πενήντα λεπτά (€1,50).

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, να χρησιμοποιούν οι ίδιες ή οι συνεργάτες τους κατάλληλα εργαλεία και μέτρα αναλόγως με την κατηγορία και το είδος της επιχειρηματικής τους δραστηριότητα και το είδος των δεδομένων που συλλέγουν και επεξεργάζονται (προσωπικά ή μη) και εφαρμόζουν κάθε κατάλληλο μέτρο, ώστε να παρέχουν την νομίμως προβλεπόμενη ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών (ανάλογη προς τα διάφορα στάδια ολοκλήρωσης αυτών) και δεδομένων (προσωπικών ή μη) που συλλέγουν και επεξεργάζονται, καθώς και να ενημερώνουν τους συναλλασσόμενους για τις βασικές παραμέτρους της χρησιμοποιούμενης ασφάλειας και τήρησης απορρήτου με ειδική μνεία στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούμε σύστημα SSL (Secure Sockets Layer) για την κρυπτογράφηση της επικοινωνίας μεταξύ του Διακομιστή (server) και του Περιηγητή (browser), ενώ δεν αποθηκεύουμε στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Δεν επιτρέπεται η συλλογή, αποθήκευση ή επεξεργασία των δεδομένων που ο νόμος χαρακτηρίζει ως ευαίσθητα, δηλαδή τα δεδομένα που αφορούν τη φυ- λετική ή εθνική προέλευση, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη συμμετοχή σε ένωση, σωματείο και συνδικαλιστική οργάνωση, την υγεία, την κοινωνική πρόνοια καθώς και τα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες εκτός αν πληρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις που ο νόμος και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ορίζουν. Η συλλογή, επεξεργασία, τήρηση και χρήση των λοιπών προσωπικών δεδομένων γίνεται μόνον όταν αυτό επιτρέπεται από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και πάντα σύμφωνα με τους προβλεπόμενους από αυτό όρους.

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά και να έχουμε την δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.α., το είδος της κάρτας, όνομα κατόχου, ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης και ο αριθμός CVV.

Ειδικότερα, η επιχείρηση μας μπορεί να συλλέξει τις ακόλουθες πληροφορίες: πληροφορίες επικοινωνίας σχετικές με το ονοματεπώνυμο, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημογραφικές πληροφορίες όπως ταχυδρομικός κώδικας, προτιμήσεις και ενδιαφέροντα ή άλλες πληροφορίες σχετικές με έρευνες πελατών ή / και προσφορές. Για την εξαντλητική λίστα των cookies που συλλέγουμε δείτε παρακάτω στο κεφάλαιο «cookies».

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε: Απαιτούμε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε καλύτερη εξυπηρέτηση και ειδικότερα για τους ακόλουθους λόγους: Εσωτερική τήρηση αρχείων. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Μπορούμε να στέλνουμε περιοδικά διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμες, χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε παράσχει. Από καιρό σε καιρό, μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς έρευνας αγοράς. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, φαξ ή ταχυδρομείου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να προσαρμόσουμε τον ιστότοπο ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας.

Ασφάλεια: Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς. Προκειμένου να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, έχουμε δημιουργήσει κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διαφύλαξη και διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε στο διαδίκτυο. Εάν πιστεύετε ότι τυχόν πληροφορίες σας ή προσωπικά σας δεδομένα που διατηρούμε είναι εσφαλμένες ή ελλιπείς, παρακαλούμε γράψτε μας ή στείλτε μας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο το συντομότερο δυνατό, στην παραπάνω διεύθυνση. Θα διορθώσουμε αμέσως οποιαδήποτε πληροφορία διαπιστώθηκε ότι είναι εσφαλμένη.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, που αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό τόπο παραμένουν απόρρητα και δεν διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους, παρά ενδέχεται να γνωστοποιηθούν στους υπαλλήλους που θα διεκπεραιώσουν τις παραγγελίες ή στους υπαλλήλους, που χρησιμοποιούνται από τον ελεγκτή δεδομένων της ιστοσελίδας και στους οποίους αυτός έχει αναθέσει την παροχή υπηρεσιών του, καθώς επίσης και σε υπαλλήλους δεδομένων και διαχειριστές, στους οποίους ο ελεγκτής επεξεργασίας παρέδωσε μια ενημερωμένη λίστα των δεδομένων της ιστοσελίδας ή σε συνεργαζόμενες με το κατάστημα επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, την προώθηση αγαθών και την ενημέρωση των πελατών.. Οι χρήστες της ιστοσελίδας δεν υποχρεούνται να χορηγούν τα προσωπικά δεδομένα τους, ωστόσο, εάν δεν το πράξουν ίσως να εμποδίζεται η παροχή της αιτούμενης υπηρεσίας. Οι χρήστες της ιστοσελίδας μας διατηρούν το δικαίωμα να ελέγχουν τα προσωπικά δεδομένα τους και να τα διορθώνουν,  καθώς και να ασκούν τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης, που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Κατ` εξαίρεση επιτρέπεται, χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση του συνδρομητή ή του χρήστη, η επεξεργασία δεδομένων θέσης από τους φορείς παροχής δημοσίου δικτύου ή διαθέσιμης στο κοινό υπηρεσίας ηλεκτρονικών επικοινωνιών, προκειμένου να παρέχουν στις αρμόδιες για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης αρχές, όπως στις διωκτικές αρχές, στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, τις απαραίτητες πληροφορίες για τον εντοπισμό του καλούντος και μόνο για το συγκεκριμένο αυτό σκοπό. Επιτρέπεται επίσης η παροχή προσωπικών δεδομένων σε αρμόδιες αστυνομικές, διοικητικές ή άλλες αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος τους.

Cookies

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο ζητάει την άδεια να τοποθετηθεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Αφού συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται και το cookie βοηθά στην ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστού ή σας ενημερώνει όταν επισκέπτεστε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Τα cookies επιτρέπουν στις εφαρμογές ιστού να ανταποκρίνονται σε εσάς ως μεμονωμένο άτομο. Η εφαρμογή Ιστού μπορεί να προσαρμόσει τις λειτουργίες της στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις αντιπαθειές σας, συγκεντρώνοντας και θυμώντας πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας. Χρησιμοποιούμε cookies καταγραφής κυκλοφορίας για να προσδιορίσουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιούνται. Αυτό μας βοηθά να αναλύσουμε τα δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων και να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας για να το προσαρμόσουμε στις ανάγκες των πελατών. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για λόγους στατιστικής ανάλυσης και στη συνέχεια τα δεδομένα αφαιρούνται από το σύστημα. Συνολικά, τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε έναν καλύτερο ιστότοπο, επιτρέποντάς μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες θεωρείτε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie σε καμία περίπτωση, ενώ δεν μας δίνει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εσάς, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας για να απορρίψετε τα cookies, αν προτιμάτε. Αυτό μπορεί να σας εμποδίσει να επωφεληθείτε πλήρως από τον ιστότοπο.

Σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες: Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ενδιαφέροντος. Ωστόσο, μόλις χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους για να εγκαταλείψετε τον ιστότοπό μας, θα πρέπει να σημειώσετε ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σε αυτόν τον άλλο ιστότοπο. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε κατά την επίσκεψη σε τέτοιους ιστότοπους και οι εν λόγω ιστότοποι δεν διέπονται από αυτήν τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εξετάσετε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων που ισχύει για τον εν λόγω ιστότοπο.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των προγραμμάτων, ψηφιακών αρχείων, διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της Επιχείρησης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά με βάση το περιεχόμενο αυτό και κανένα από αυτά δεν μπορεί να αποτελέσει, συνολικά ή εν μέρει, αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, αναπαραγωγής, τροποποίησης, μετάδοσης, αναδημοσίευσης ή και διανομής, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, ενώ απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό δικαιούχο του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου.

Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Επιχείρησης ή οπιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Επιχείρησης ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία μας ή των τρίτων μερών αντίστοιχα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στον ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

Επίλυση Διαφορών

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε διαφορά από τη μεταξύ μας συναλλαγή μπορείτε να μας αποστείλετε σχετικό έγγραφο αίτημα ή ε-μαιλ ή να μας τηλεφωνήσετε και αν δεν καταφέρουμε να το επιλύσουμε, έχετε δυνατότητα να απευθυνθείτε στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών μέσω διαδικτύου, στη διεύθυνση webgate.ec.europa.eu/odr/ η οποία συνδέεται απευθείας με την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» (//www.synigoroskatanaloti.gr). Στην πλατφόρμα αυτή μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα για την επίλυση της διαφοράς οπότε θα κληθεί ακολούθως η εταιρεία μας από την αρμόδια Αρχή μέσω του ε-μαιλ μας

Επίσης θέτουμε υπόψιν σας ότι η Εταιρεία μας αναγνωρίζει στα πλαίσια της καλής πίστης το συμβουλευτικό χαρακτήρα των αποφάσεων της Αρχής που θα επιληφθεί και δεν έχει δεσμευθεί για την εκτελεστότητα των αποφάσεων αυτών. Σε κάθε περίπτωση μη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς μέσω της πλατφόρμας ΗΕΔ, αρμόδια είναι τα πολιτικά δικαστήρια.

Cookies